Utekvällen

Så igår gick man ut på krogen:-) Huset hade ju premiär förra helgen så vi passade på att kolla in stället igår. Stället är verkligen skitsnyggt men jag har nog tappat suget för att krogmiljön. Sitter helllre på en bar där man kan höra vad dom man sitter med säger. Men nu ska man sticka på affären och köpa tacomix, Ellen kommer över om ett tag och det blir tacopaj till middag:-)

090127- 090128

090127- Fick min lön!!
Så igår vart man lite rikare på kontot, mitt mål att komma upp i 100 000 på kontot har tagit fart igen. Brände ju rätt mycket pengar under jultiden så nu är det dags att börja spara igen.

Har inte haft lust att skriva så mycket nu i veckan eftersom man har varit lite upptagen med annat. Igår var jag och sambon på en minneskonsert för en nära vän till sambon som gick bort i skelettcancer dagen före julafton- 07. Konserten var riktigt fin och jag tror inte att det var ett enda torrt öga i aulan där den hölls. Det var en annan av sambons vänner som hade fixat konserten med två i sin klass som projektarbete, dom spelade och sjöng jätte fint men det som jag verkligen minns var att han som konserten hölls förs storasyster sjöng en egenkomponerad låt som verkligen beskrev dom flestas känslor så bra.
Det var verkligen en rätt jobbig kväll eftersom det tog riktigt hårt på sambon och jag kunde inte göra så mycket för att få han att må bättre.

090128

Inte hänt så mycket idag, somnade typ vid maskinen jag körde idag eftersom den var så simpel. Men samtidigt var det exakt vad jag behövde, har för ont för hårt arbete........Måste boka tid för massage, har ju ändå fått presentkort för två gånger:-)


Boring times

Har så tråkigt så det känns som tiden står still. Sambon är hos en kompis och ser på film och jag är här ensam med våran lata kisse, hon bara sover och sover. Men just sitter jag i alla fall inne på msn och skriver med storebror och min gumma Ellen. Ellen och jag har kommit fram till att vi ska hitta på något på lördag och vi håller just nu på att prata om exakt vad vi ska hitta på. Lär bli film och singstar som vanligt när hon är och hälsar på:-) Sen har jag lovat att jag ska bjuda henne på mat, lär bli tacopaj eftersom jag och sambon hade tänkt äta tacos på fredag, det brukar bli mycket över som man kan göra paj på.

090125

Så idag har det inte hänt så mycket, klev upp runt 11 och började städa undan lite i vardagsrummet, sen så kom jag inte längre. Han städa av soffbordet och sen sjönk jag ner i soffan. Men gav i alla fall sambon frukost på sängen och det verkade han bli lite glad för i alla fall. Råkade skrämma honom när jag kom in i sovrummet genom att jag kom åt honom med en kall hand på hans rygg eller mage.

Men igår kom i Kamol över med hans hund Bobby, var rätt trevligt tills hunden pissade på våran matta i vardagsrummet, var bara att slänga den i badkaret och skölja av och försöka göra ren.

Jag och Kamol kom även fram till att han och jag måste ha ett How i met your mother maraton någon helg, jag verkligen älskar den serien, jag hade till och med gett förslaget att Kamols hund skulle heta Barney på grund av den serien.
Men jag måste ändå hålla med om att hunden verkligen passar att heta Bobby:-)

090124- Hur?

Så jag och lilla gumman Sandra klev upp kl 10 idag efter gårdagens utekväll. Hade jätte trevligt igår men en viss sak har fastnat i min hjärna som gör mig rätt upprörd. Jag hade trott av jag och Sandra skulle ut med en av våra killpolare men hon ändrade sig och sa att han bara tänkte vara hemma och ha en killkväll eftersom han av någon anledning hade blivit lite sur på Sandra, vill inte lägga mig i så mycket om varför eftersom jag tycker om dom båda. Men i alla fall som jag skrev så hade ju han sagt att han inte skulle ut men jag och Sandra bestämde oss för att gå ut i alla fall, varför inte liksom?
Vad händer när vi sitter på News då? Jo där kommer han med sina kompisar och sätter sig mittemot oss och han vägrar att komma fram och säga hej eller ens titta på oss under hela tiden dom är där (!)..... En del av mig tror och hoppas lite att det är för att han skämdes över att han hade sagt att han inte skulle ut men jag tycker att han kunde ha sagt hej i alla fall.
Men i övrigt så hade vi som sagt jätte trevligt. Blev att vi träffade en av sambons kompisar som jag aldrig direkt har pratat på riktigt med och vi umgicks med han och hans kompis ett tag under kvällen.

Men nu på tal om min rubrik..... Jag och Sandra gick massa på stan idag och jag hade som mål att köpa Wii Fit, men tro på satan att det är helt slut i hela Östersund och enligt dom i affärena verkar det vara slut på dom i så gott som alla dom "större" ställena i hela Norrland, hur, hur kan dom vara helt slut!? Men det var inte det sjukaste tycker jag, det skulle inte komma in några förens v.7, det är 3 veckor dit (!). Är van med att dom brukar få in saker på bara några dagar så måste vara stor efterfrågan på dom just nu. Så nu får jag bara sitta och vänta, jag som hade trott att jag skulle ha något nytt att spela ikväll medans sambon jobbar.

Antar att jag får mysa med katten istället:-)

Osäker kväll

Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Blir nog inget News om inte jag och Sandra väljer att gå dit själv. Andreas skulle ju också ut ikväll men han ska ut för att supa och jag vill mer bara sitta och ta en drink och prata. Sandra jobbar just nu så kan nog inte få reda på något mer förens hon slutar och det är kl 21.00. Får sitta och tråka så länge, finns inte så mycket jag orkar med att ta tag i just nu.....

090123- Going out?

Så Sandra har frågat om man ska följa med på News ikväll och just nu funderar jag på det. News är ju inte en krog utan mer en härlig mysbar för dom lite yngre. Tror faktiskt att jag sticker ut men jag vet inte än.

..........Andreas kom just och hämtade sitt dricka som har varit här sen i nyår, han skulle också ut ikväll:-)Åh nu har jag nästan lust att sticka ut på riktigt,
men är fortfarande inte helt såld.

What to do?

Ane Brun- True colors

Den här låten har kommit in på min favoritlista nu. Ane Brun sjunger den helt underbart och det är en av dom få låtarna jag måste höja ljudet på och sjunga med när den kommer på radion.

Lyssna & njut



Sjuka människor

Var riktigt nära att göra illa mig på jobbet idag på grund av att någon sjuk jävel hade lämnat en bladarbit faststucken mellan bordsskivan och bordsbenen vid maskinen jag satt vid. Förstår inte hur den som gjorde det har tänkt egentligen, fattar han/hon inte att man lätt kan göra illa sig? Är bara glad att jag märkte av det för jag är van med att bara slänga omkring med armarna som en tok så det kunde ha slutat med lite sår och blod, ibland har man tur:-)

Just lika mycket tur hade en annan på jobbet.När jag berättade om bladarbiten vid min maskin så berättade hon värsta skräckhistoren enligt mig. Hon hade suttit vid en annan maskin och det hade blivit massor av skräp på bordet så att man knappt kunde se vad som fanns på det, så hon tänkte bara göra en liten handsvepning över bordet så att sräpet hamnade på golvet istället. När hon gör det känner hon hur det börjar göra jätte ont och drar ihop handen, hon märker hur det blir blött av blod och så, hon hade skärt sig tvärs över hela handen men som tur var så var det inte så djupt. Hur hade hon kunnat skära sig då? Jo någon jävel har även i det här fallet gjort så att en bladarbit sitter fast i bordet...... 
Hur tänker människor!!?

Guldkanten

Det enda ljusa i mitt liv just nu är kissen, hon är min lilla bäbis och hon finns alltid där.......

Vill inte finnas just nu

Mitt liv är upp och ner just nu.....trodde att saker började gå bätte men jag har nog haft fel......
 
Du måste börja lista ut vad du vill göra med ditt liv och försöka komma på benen igen, jag orkar inte gå omkring om du mår dåligt på grund av oss eller om allt annat jobbigt som sker i ditt liv bara smittar av sig på oss. Hur länge kommer jag orka vänta på att du ska må bätte och om du kommer må bättre över oss då?

Sova, tack?

Är så sjukt trött och vill egentligen inget mer än att slängha mig ner iu sängen, men det kan jag inte. Jag vet själv att jag bara kommer vakna runt 4 då och ha svårt att somna om, så det gäller att kämpa på.
Sambon åker hem till Näsåker imorgon för att lyssna på några som heter Andra generationen, Men han åker tillbaka till Östersund igen bara dagen efter, så jag ölär inte svälta ihjäl. Måste ärligt lära mig att äta mer än mackor om jag blir ensam hemma, hur skulle det bli om han åkte bort i flera dagar och ingen annan hade tid att äta med mig?

090118

Jippi nu är det söndag (harkel, harkel )!!

Har inte hänt så mycket idag, jag och lillasyster var på IXO som vi hade bestämmt. Hade från början tänkt kolla på saker för att göra om lite i badrummet, typ nya duschdraperiner och sånt men kom fram till att det nog skulle vara bäst om sambon var med då så att han känner sig mer delaktig. Men köpte i alla fall ett par nya jeans:-) Dom kostade 600 :- men var grymt snygga enligt mig. Sen åkte vi hem och jag började med middagen, fick nästan göra den helt själv den här gången. Det brukar vara svårt för sambon att låta mig försöka själv så han ville vara där och kontrollerar lite. Men vi hade så sent som igår pratat om att han måste våga lämna mig i köket lite så att jag kan lära mig laga något annat en det jag redan vet hur man gör. Vi såg på Arga snickaren igår och då var det en kille som hela tiden skulle kontrollera att hans fru hade mätt rätt och allt möjligt när dom renoverade och vi kom fram till att sambon var likadan ibland när det gäller matlagning.
Men gjorde i alla fall sej som jag hade lök och skagensås till toppat med ost och krydda som sen bara skulle gratineras i ugnen, till det hade vi kokt potatis. Vart faktiskt väldigt nöjd, potatisen bvart nästan perfekt kokad och fisken var inte för lite kryddad som jag annars brukar vara mästaren på att få till.

Jag vart inte helt ensam....

Lillasyster kom förbi en stund i alla fall eftersom jag hade ringt och sagt att jag var ensam. Det var rätt snällt av henne men nu har hon stuckit hem för att sova. Men vi ska nog åka på IXO imorgon och kolla på kläder m.m.


vad glor ni på......?



Så nu är man hemma själv. Jonas har stuckit på Donken och har ingen lust att hitta på något. Sitter just nu och lyssnar på Sober med deras låt Karu Kari. Det var evigheter sen jag lyssnade på den, minns att jag nästan brukade börja gråta dom första gångerna jag lyssnade på den, så sjukt sorglig egentligen.

Är svårt att hålla sig vaken när man är ensam, men som tur är så har jag en flaska trocadero så jag kan få den sockerkicken, vill inte somna riktigt än. Men med en Tv och en dator så kan man nog klara sig ett bra tag till:-)

Meeeen sluuuuuutaaaaaa!

Nu får dom ge sig! Fattar dom inte hur tråkigt det är och bara titta på medans dom spelar det där jävla spelet?!

Kommer nog inte hinna se någon film ikväll eftersom sambon börjar jobba kl 11.....

Blä säger jag bara

My little monster....

Grrrrr...........



Hittade Chessy i soffan invirad i en filt idag, hon blev inte glad när kameran kom fram,hehe.
Men såg så elak ut att jag inte kunde hjälpa det, behövde ta kort....

Just nu så har jag och sambon fått besök av två kompisar så Jonas och en av dom håller på och spelar Wii sports medan jag och den andra sitter i soffan och gäspar. Det är roligt att spela men att dom inte fattar hur sjukt tråkigt det kan vara att bara titta på. själv har jag så ont i axlar och armar efter jobbet att jag inte känner att jag kan spela ikväll....
Men hoppas att det blir film snart, Jonas har ju köpt den senaste Batman filmen:-)

In the skyes with the stars

Helgen är här och..........



......man sitter här med inget att göra. Sambon ligger och sover eftersom han ska jobba natt på Donken och lillasyster kommer inte förrens hon har slutat jobba vid 9 tiden. Sandra ska också dyka upp, men min lilla gumma är inte den snabbaste att ta sig iväg plus att hon verkade ha rätt mycket hon skulle göra innan.

Men satt någon minut inne på Photoshop och lekte, har aldrig gjort en gubbe där förut så ville testa. Resultatet som man kan se blev kanske inte så bra men det var ju som sagt första gången. Det kan ju bara bli bättre brukar man ju säga:-)

Ligga me, gifta me , döda

Ny omgång, vem skulle man ligga me, gifta sig med eller döda av följande:

1. Martin Timell
2. Pontus Gårdinger
3. Anders Lundin



Själv så måste måste jag nog välja att Ligga med Pontus:-S ( måste välja en) , Gifta mig med Martin ( han kan renovera medans jag bara bestämmer hur jag vill ha det, Döda Anders ( Har aldrig riktigt tyckt om honom men han har ju gjort lite roliga låtar när man tänker efter)


30 000 strömlösa

Så det blev strömavbrott  i kära Östersund när man var på jobbet idag. Fabriken bara slocknade och alla branddörrar som brukar vara i öppet läge slogs igen automatiskt  en efter en.....Det var lite läskigt i typ 5 sekunder när det var var mörkt och man bara hörde bang, bang, bang. Men hos oss kom strömmen tillbaka på ca en halvtimme medans jag hörde att det varade i flera timmar på vissa ställen.

Lillasyster hade visst tagit en dusch när det slocknade, fy fan att duscha i mörker, skulle snubbla och bryta benet eller något liknande.....


Varför vandra i mörker när man kan flyga på rosa moln?

Ligga me, gifta me , döda

Så har man lyssnat på P3 så borde man veta vad det här går ut på. Jag tycker att den lekern är jätte rolig är därför tänkte jag testa den lite själv. Den går ju ut på att amn har 3 kända personer som man måste välja om man ligga med, gifta sig med eller döda, man får inte välja att tex. gifta sig med 2 av dom och ligga med den 3 utan måste vara olika på varje.

Så tänkte börja med att köra 3 st karaktärer från min favorit serie CSI


1. Grissom
2. Warric
3. Greg

Själv så skulle jag nog vara tvungen att Döda Grissom för han är för intresserad av insekter med tanke på min insektsfobi och lite i åren kanske, Ligga med Warric av den enkla anledningen att han är rätt snygg men han dog i serien för ett tag sen:-/ , Gifta mig med Greg för han verkar ha humor och samtidigt lite gulligt nördig.

Nu är ju dom här personerna påhittade men kom inte på något bättre den här gången....

Ny header (igen)

Så har inte haft ork att skriva något nu i veckan, jobbet kommer först och den tar all min energi just nu.
Är fortfarande jobbigt att komma tillbaka från julledigheten men man kämpar på.
Ett plus är att dom har testar en massagestol (en sån där riktigt dyr en) på jobbet och om test gruppen som får använda den nu tycker att den verkar bra så kommer jobbet hyra den. Gud vad skönt det skulle vara att kunna använa en sån nån gång ibland, lösa upp knutarna i musklerna:-)

Men i alla fall har ju inte haft ork att skriva men tänkte slänga upp en ny header istället, har ändrat hur många gånger som helst nu men när man inte kan något så är det svårt att bli nöjd.

Finbesök

Fick Finbesök av Ellen idag:-) Har inte sett henne sen långt innan jul skulle jag tro. Blev att vi lekte med katten såg på Kalle och chokladfabriken, spelade Guitar hero och sjöng Singstar:-)
Var jätte trevligt men synd nog så åkte hon hem för ett tag sen, hoppas att det inte tar så här så lån gtid innan jag träffar henne igen.....

Men nu ser jag och sambon på galenskaparna dvdn man kunde köpa med aftonbladet idag, vet inte om jag tycker att det verkar så bra men Farbror Frej är ju en klassiker:-)

 

friterat i massor tack

Så jag och sambon lånade mammas och pappas fritös till nyår men vi har fortfarande inte lämnat tillbaka den (obs,hehe),
men det kommer vi nog vara tvugna att göra snart skulle jag tro. I alla fall så passade vi på att använda den lite mer idag så vi köpte frityrsmet och räkor som vi friterade nu på kvällen, runt halv 10 tror jag klockan kan ha varit.
Det var så gott att jag höll på att dö, har ingen aning om hur många jag kan ha ätit men eftersom vi gjorde det på små räkor så blev det väldigt,väldigt mycket. Chessy fick fnatt av lukten av räkor så hon skrek och tiggde som attan, självklart gav vi med oss och bjöd henne på lite räkor, det var hon värd min lilla sötis<3

Sambon börjar jobba kl 1 inatt så när han stickor på jobbet känns det som om det är dags för mig att sova, är så himla trött även fast jag inte har gjort ett dugg......Men man får lata sig på helgerna har jag hört:-)

Hmm

Orkar inte fixa något mer idag med designen men vad är det jag har gjort?
Jo, jag har gjort en ny header där jag har använt brushes som jag har laddat hem från deviantART
sen har jag bara ändrat färgen på bakgrunden och typsnitt på inläggen.........

Arbete pågår....

Så håller på med en ny bloggdesign (igen) men som vanligt så kommer det inte bli något märkvärdigt eftersom jag fortfarande inte kan med bloggdesign eller photoshop:-/

Tillbaka till vardagen

Så idag var man tillbaka på jobbet igen och mina händer värker redan.
Men trodde att det skulle kännas mycker värre att vara tillbaka än vad det gjorde,
man kom snabbt in i rutinerna igen.

Hemmamys med katten

Så Jonas har gått till en vän för att se på massa film men jag kände inte för att följa med. Vi var där tidigare idag men jag kände mig inte riktigt okej då så valde att inte följa med när han gick dit igen. Är ju inte så roligt att vara där och smitta ner alla andra. Men är morgon är det som jag skrivit tidigare dags att börja jobba igen och jag tycker att det känns jätte hemskt att behöva lämna Chessy så länge. Men Jonas kommer ju vara hemma men tycker inte om tanken på att hon kanske kommer ty sig mer till honom på grund av det, men får ge henne extra kärlek när jag kommer hem varje dag.

Men självklart håller jag på att mysa med katten nu:-)

Host,host

Känner mig fortfarande inte bättre vilket inte är lovande för imorgon då det är dags att börja jobba igen. Men det kommer bara vara att bita ihop imorgon för man kan inte sjukskriva sig första dagen efter en lång ledighet för vem skulle tro att man faktiskt är sjuk? Men får passa på att bara ta det lugnt idag vilket jag har gjort, mysa med katten och se på tv är ju bästa medicinen:-D



Jävla förkylning

Börjar jobba igen på onsdag och näsan rinner, ögonen vägrar vara öppna och huvudet värker.
Det är bäst att jag hinner friskna till för jag måste försöka hålla mig från att sjukskriva mig nu efter jul eftersom det blev
rätt mycket innan. Så imorgon är det dags att dricka mycket vätska och få i mig c-vitaminer.

Chessy 14v



Idag blev min lilla gossekatt 14 veckor......vilket betyder att jag har haft henne i 2 veckor redan:-/
Hon är väldigt lat av sig men jag har ju läst att den vanligaste dödsorsaken hos Ragdolls är fetma
så få se till att hon rör sig lite i alla fall.

Men idag ska hon få en godis:-)

Dags att klippas?



Jonas på nyårsafton, kanske dags för en klippning snart om ni frågar mig.

Bullbak:-)

Så vaknade runt 11 idag med världens mensvärk men hade lovat lillsyster att hon,jag å Jonas skulle baka bullar idag så det var bara att kliva upp. Runt en halvtimme senare var Jessica här och hon och jag begav oss till affären för att köpa allt vi inte hade.....mjök,ägg,kardemumma och vaniljsocker. Sen så fick Jonas det roliga uppdraget att göra själva vetedegen medans vi såg på tv så senare fick vi kavla och rulla ihop degen....

Jag tyckte bullarna blev goa men enligt lillasyster var dom inte det eftersom dom inte smakade något,
men hon och jag tycker så olika om allt ändå så vem bryr sig.

Träffade min Herbert!

Så idag så kom fröken Herbert till stan och vi tick tid att umgås lite. Först kom hon över till lägenheten för att se katten och sen gick vi ner på stan. Var jätte roligt att träffa henne eftersom jag inte sett henne sen jag var och hälsade på henne i London. Men nu kommer hon nog inte komma hem till Sverige igen förens i sommar......är tråkigt när man bara kan träffa en kompis så sällan.....

Fan vad dum jag är

Har råkat tagit bort bilder som jag har haft så man kan inte se bilder som jag har lagt upp förut,det är bara jag som är så dum....fan,fan,fan

Chessy





Min lilla sötnos:-)

Nyårsafton



Så nu har det blivit -09, tiden har gått så fort och det känns inte som om man sjorde något under hela -08.
Men när jag tänker efter så hände det ju några viktiga saker i mitt liv.

  1. Jag blev sambo för första gången (om man inte räknar med min lillasyster) med min Jonas som flyttade in i Juni.
  2. Åkte till England, första gången jag har åkt utomlands själv och jag hade det jätte trevligt hos Annika:-)
  3. Köpte Chessy, som jag hoppas kommer finnas i mitt liv i många år
Men hur firade jag nyårsafton i år? Jo det blev en rätt lugn kväll med trevligt folk. Jag och Jonas bjöd ju på mat och fördrink hemma hos oss. Alla började äta vid 19.00 och när vi hade ätit allt så blev det Guitar hero och Singstar:-)
Glömde bort att nämna att en av Jonas kompisar som var bjuden hade tagit med sig efterrätt som var en chokladkaka.
Den var jätte god, men jag tog på tok för mycket grädde så blev lite illamående.....

I alla fall.....Runt halv 12 började vi traska mot badhusparken för att se på fyrverkerierna. Med oss hade vi alkoholfri cider så att vi alla skulle kunna ha något att skåla på. Det roliga var att när vi skulle skåla så hade cidern frysit lite så vart lite sorbe känsla över det hela, jätte gott blev det:-) Det som förstörde firarkänslan rätt mycket var att man på andra sidan sjön, alltså på Frösön så kunde man se att det brann rätt så rejält på ett ställe. Det såg ut som om det var en lägenhet som brann just då men när jag gick in på op.se idag så kunde jag läsa att det var en skola. Är ju inte bra det heller men då var det ju i alla fall inga människor som hade skadat sig eller blivit av med sitt hem.....

Men runt halv 1 så gick Jag,Jonas,Sandra och Mulle hem till oss eftersom Jonas skulle börja jobba 12.00 idag. Vi kom hem såg lite på tv och sen blev det soffan för Sandra och Mulle och sängen för mig, Jonas och Chessy....

Det var den här nyårsaftonen:-)

RSS 2.0