Julmys

Så hade lite julmys med Sandra idag. Städade upp i köket och sen kom Sandra som sagt förbi. Vi gjorde lite köttbullsmackor på ett bröd som min egen lilla bagare Jonas hade gjort. Senare kom även Kamol (Mulle) och Andreas förbi med sockermunkar och då togs även glögg och pepparkakor  fram. Vi hade det trevligt med det vanliga småtjafset med varandra där alla retar alla över dumma saker. Men Jonas kom inte hem idag så jag hoppas att han tar sig hem imorgon.
Han hade varit fyllechaffis igår och gick och la sig runt 5,så när han vaknade idag fortfarande trött + att det inte var något bra väder där borta så valde han att vara hos föräldrarna en dag till.



Gott,gott


Det går,men långsamt

Har sakta men säkert börjat ta tag med städningen, men tror att det nog bara kommer bli köket idag ev lite annat om jag har ork. Men i köket ska i alla fall se till att sätta dit gardiner och diska upp massa. Det ska kanske komma över lite vänner på glögg och pepparkakor och då vill jag ha lite julstämning i något rum.

Kram

Åh fan också!

Haha var ju på Ellens filmkväll igår och gömde mig mest bara bakom en kudde eftersom det var skräckfilm som gällde, den värsta var helt klart en film som hette "Rec". Den handlade om ett filmteam som ska följa med brandmän under en hel kväll och dom gör en utryckning till ett lägenhetshus där dom stängs in av polis pga karantän av hela stället. Människor blir galna, äter varandra bla,bla,bla. För mig var det inte det bästa eftersom jag hatar blod. Men i alla fall Ellen har ju som sagt fyllt år och jag hade köpt ett tidningställ där det var två olika tryck på Elivis på sidorna. Den verkade uppskattas men snart vågar man nog inte köpa något med Elvis till henne, hon har redan så mycket så chansen att hon redan skulle ha det man köpte börjar bli stor. Men hon hade inte fått det jag köpte den här gången i alla fall och hon verkade gilla den:-). Velade fram och tillbaka om jag skulle sova över där eller inte men det slutade med att jag åkte hem när någon erbjöd sig att köra hem mig.Sov i soffan för andra natten i rad eftesom jag har svårt att sova i sovrummet själv, är så jävla mörkrädd!

Men om man ska fokusera lite på min rubrik som jag har satt idag så är det för att det är 1:a advent och det är så stökigt här så när jag ser all röra så säger mitt huvud bara ifrån och jag fortsätter se på tv eller vad jag nu gör. Det känns inte som jag kan ta tag i det för att det nog bara kommer bli stökigt igen. Jag måste se till att jag och Jonas har ett städschema även fast det känns sjukt att det skulle behövas men det gör det uppenbarligen. Vi är lika illa båda två också men det blir alltid jag som försöker få tag i det. 

Wooho det funkar:-)

Min lilla tv funkar idag:-)! Hade visst varit något fel på hela skiten för det var flera som det inte funkade för men idag fixade dom det så nu kan jag titta och njuta. Just nu är det Unga mödrar som gäller, har ju missat det i två dagar så var på tiden att jag fick se det. I kvällens avsnitt verkar det vara några fler från den förra säsongen som är med. Jonas har åkt hem till sina föräldrar nu, han ska på dop och julmiddag i helgen så jag blir ensam den här gången också. Men jag ska ju på fest hos en kompis som har fyllt år så jag lär ju överleva, hehe.
Men Jonas hade varit jätte gullig och köpt en bit kolapaj som han hade gömt i kyltskåpet åt mig, tyckte att det var så sött men fan va pajen var mäktig! Nä nu måste jag fokusera lite på tvn när den väl funkar:-)

Tv helvete!

Så när jag kom hem från gymet så satte jag på tvn så den skulle ha laddat klart medans jag tog en liten dusch, kommer ut från duschen och den är fortfarande inte igång utan laddar bara och verkade ha fastnat på ett ställe. Prövar att stänga av bredbandet flera gånger men det blir fortfarande samma sak. Så nu har jag gett upp, kommer sticka till lillasysters pojkvän och se på Greys anatomy och tills dess får jag bara vara glad att själva internet funkar utan problem iaf. Blir så tokig när skiten ska strula lite nu och då och idag hade jag ju verkligen sett fram att få se Unga mödrar för jag missade det igår också men nu blev det ju inte så. Jonas är ute och åker skridskor med vännerna så jag är helt själv här hemma.
Piss tv, piss tv , piss tv!!

GOLD´S GYM

Så var och tränade på Jocks elle Gold´s gym som det har blivit en del av nu. Var första gången på ca ett halvår så tog det jäkligt lugnt eftersom jag inte är helt friskt heller. Blev ca 20 min på löpbandet och 20 min på trampmakinen ( vet inte vad den heter men det är som om man joggar men benen rör sig inte utan är på två rörliga pedaler ungefär eller hur man ska förklara det:-/ ) Men tog mig i alla fall dit och det är huvudsaken:-) Måste se till att komma iväg något mer i veckan också så att det blir en vana att gå mer regelbundet.

Dags att börja träna?

Så har inte varit och tränat på över ett halvår skulle jag tro vilket är ett jävla slöseri på pengar med tanke på att mitt medlemskort kostar mig runt 400 kr i månaden. Men ska börja ta tag i det igen har jag bestämmt, gäller nog bara att jag har packat träningskläderna innan jag åker till jobbet och tar med dom dit. För då kan jag bara ta bussen ner till stan och hinner inte ändra mig bara för att det skulle vara bekvämare att vara hemma under en varm filt.....Är det nu jag tar tag i mitt liv? Vi får se på onsdag för jag har ingen tid innan dess.

Hemligheter

Så Jonas har sagt att jag inte får gå in i köket,han håller på med någon hemlighet där inne. Vet att han bakar något men har ingen aning om vad och han stack just till affären för att han hade glömt något. Men jag har lovat mig själv att jag inte ska gå in i köket och tjuvkolla......oj,oj nu kom han hem....Nu kan jag absolut inte gå in i köket så möjligheten jag hade är över.
Ahja, lär ju överleva, hoppas att det är något gott bara:-)

Julhandel

Så jag och Jonas har just kommit hem efter att ha varit och julhandlat lite på IXO. Det blev absolut inge mycket utan bara ett par gardiner till köket och 2 mellanstora julkulor som jag ska hänga i fönstret i vardagsrummet...Vi får se vad mer man kan få gjort idag.

Lördag & hemma själv

Jonas har en spelkväll med sina vänner ikväll, dom ska spela guitar hero, singstar m.m. Själv så är jag bara hemma och slappar, har inte orkat ta tag i att hitta någon att hänga med ikväll så det är bara jag och min tv just nu....Men har i alla fall varit och ätit ute idag:-) Jag, Jonas, Irene & Magnus var på Jack Rabbit Slim och åt. Jack Rabbit Slim är en resturang som är en kopia av den som är med i Pulp fiction men John Travolta. Vi fick sitta och äta i den rosa Elvisbilen....Fan vad Ellen skulle blin avis;-P

Veckans planering

  • Klara av hela veckan på jobbet
  • Försöka att städa (även fast jag nästan aldrig orkar det på vardagar)
  • Krogen på fredag?
Var inte så mkt men jag klarar inte av att tänka för på vad som behövs göras för egentligen är det jätte mkt....

Överdriven rädsla

Att ha en överdriven rädsla för något kan vara väldigt jobbigt ibland. Jag är ju rädd för många saker: mörker, höjder insekter (spec myror) & SPRUTOR m.m. Idag var det dags att möta en av dom här rädslorna ( förutom mörker som jag möter varje dag), det var dags att ta en spruta. Vi på jobbet hade fått chansen att ta en gratis influensaspruta  och det var bara att försöka härda ut för det är nog bättre att ta en spruta än att råka på värsta influensan i dessa tider. Hade varit jätte nervös i flera veckor men jag kände knappt av det(!) och nu ömmar det bara lite när man trycker på det men annars är det lugnt.
Men dom har sagt att man kan bli förkyld av den lite i början men det kan jag nog överleva.JAG HAR TAGIT EN SPRUTA!! Är faktiskt rätt stolt, trodde jag skulle börja gråta av rädsla när det var dags att ta den men det gjorde jag inte.
 Åh vad skönt att det är över:-)

Lejonkungen



Åh vad jag älskar den här låten, gör mig glad varje gång och jag har
nyligen skaffat den till mobilen också så jag ska kunna lyssna på
den när jag känner för det.
I fredags så satt vi också ett par st hemma hos mig och såg den på VHS,
kändes lite ovant....har ju inte så många filmer på VHS som inte är barnfilmer
som inte känns roliga att se län

Söndag morgon & redan på 3 tvätten

Fy fan kl är snart halv 12 och jag är redan på 3 tvätten men har ändå minst 5 tvättar kvar.tyvärr så vill en granne också tvätta idag och eftersom vi inte har något schema så skulle det kännas elakt att ta tvättstugan hela dagen. Jonas höll på att skotta fram sin bil just nu och trodde att han skulle kunna åka hemåt runt 12-13 men man får se hur det blir. Det är bäst att han kör försiktigt, läste just på op.se att 3 st ungdomar hade dött i en bilolycka i Krokoms trakten. Fy fan va hemskt och jag brukar vara nervig i alla fall när han ska åka långt själv eftersom jag har ärvt från min mamma att oroa mig hela tiden.
Är någon lite sen så tror jag att det har skett en olycka, att jag har gjort något som gjort den sur m.m.

Imorgon kommer han:-)

Har haft som ett pirr i magen dom senaste timmarna över att Jonas kommer hem imorgon.Vi har ju haft och har ju fortfarande det rätt jobbigt men under veckan han har varit borta så har jag bara känt  hur mycket jag saknar honom och bara vill att han är här och håller om mig.Det har verkat som om han verkligen har saknat mig också så jag hoppas på att han är lika redo som mig att försöka få alla att funka.Men just nu känner jag mig bara glad över att han snart
kommer hem, har haft ett litet leende hela dagen....

Åhh vad jag vill att han ska vara här nu:-)!!!

Lördags städing

Så passade på att städa i sovrummet idag men som vanligt har
det på något sätt blivit stökigare i dom andra rummen nu:-/
Har hela hallen full med tvätt och eftersom jag våran tvättkorg inte får plats
med allt så tog bara ner det som jag ville ha tvättat först till tvättstugan.
Det blir mörktvätt och bara det verkar bli 2 maskiner just nu så har nog
minst 6-7 kvar innan allt skulle vara rent:-/illa,mkt illa....

Men iaf, här är bilder på hur det städningen gick



Det är nya gardiner som jag köpte på claus olsson eller hur det nu stavas,
det är ett par som är helt svarta och om andra är svartvita där trycket är massa träd...Jag hoppas att Jonas märker att jag har städat när han kommer imorgon,
men han kanske bara blir less att resten av lägenheten är en röra.
Det är nog dags att vi fixar ett städschema eller något, för just nu är det mest jag
som städar, och det är inte ens ofta så det ser alltid ut som skit här...

Still alone

Sandra är på väg och jag har köpt daimglass och dricka
som vi kan sitta och gotta oss i.
Jonas skrev godnatt för ett tag sen,han åker från Borås kl 5 imorgon
så va tvungen att gå och lägga sig tidigt.
Men han kommer inte hem förens på söndag, han ska ju till föräldrarna först...

Sitting by myself waiting for something to come....

Så sitter här hemma själv med både dator och tv på.
Har varit iväg och kollat på små hundvalpar med några vänner
och en av dom bokade en av dom små sötnosarna.
Den kommer vara 8 veckor den 6 dec och då är den redo att flytta:-)
Hoppas att jag får vara hundvakt ibland,har blivit djurtokig på sista tiden.
Är nog för att jag behöver känna att jag kan ta hand om något och att
djur inte dömmer en lika mycket som andra.

Men iaf så ska Sandra höra av sig och vi lär nog hitta på något
men jag vet inte vad vi ska hitta på...
Hon kunde tänka sig att gå på krogen men det känner inte jag riktigt för...
Något blir d iaf,men vad?

Haha lite att göra eller vadå?

Så fastnade med Heroes idag också,
fatta vad lite jag gör nu när Jonas inte är hemma.
Har planer på att städa lite innan han kommer hem
men det lär inte bli förens på fredag,lördag kanske...
Men nu känns det ärligt som om jag har fyrkantiga ögon,
måste försöka kontrollera mig lite, funkar inte att spela så här länge...


Onsdag

Så idag hamnade jag på roboten på jobbet,
gick rätt bra i början men sen gick det utför.....glipor hela tiden....
Men,men ingen som inte har varit på mitt jobb vet vad jag menar med det skulle jag tro.
Överlevde i vilket fall men har så jävla ont i kroppen så jag hoppas att jag
får en enkel körning i morgon.
Sökte i alla fall ett nytt jobb igår men har inte så höga förhoppningar på just
det stället, var mest för att jag ska komma över min rädsla och faktiskt
våga ta mig ifrån mitt nuvarande jobb.

computergeek

haha så fastnade visst med Heroes 4 i några timmar,
lite geek man kände sig eller vadå?
Men är skönt att inte tänka så mycket på annat
för man blir så fast i spelet, han ta över en borg, jippi:-D
Suger verkligen på Heroes men ändå....


Åh typiskt!

Hittade min absoluta drömkatt idag tror jag (har känt så föut också) men
har ju bestämt mig redan om jag nu ska skaffa katt så
ska det vara kring jul eftersom då har jag ledigt i 18 dagar och har tid att
lära känna den lite......
Men katten var så sööööt!!!Är lite ledsen på vänstra ögat nu,snyft....

Farsdag

Så idag var jag hos lillasyster och fikade i hennes nya lägenhet.
Vi firade farsdag så pappa,mamma å lillebror var också där.
Har ett berg med disk att ta tag i som jag inte har orkat tagit tag i på en vecka
så måste nog göra lite idag i alla fall men har fastnat framför tvn....crap...

Middag med vännerna

Så nu håller jag på och gör mig i ordning för
middag med Sandra, Falkenfjord och Mulle...
Hoppas att vu går och äter på något bra ställe,
själv är jag sugen på något friterat så får se vart vi hamnar...

Hemmamys

Så idag har man bara varit hemma med Jonas efter jobbet.
Han ska iväg imorgon så vi har passat på att mysa nu när vi hade tid....
Jonas kommer vara i Borås i en vecka så då blir det bara jag
ensam i lägenheten som ofta på sistone....

Vill bort.....

Från mitt jobb!Trivs rätt bra på ett sätt men idag
sa min hjärna bara stopp, vad gör jag här?
Irriterade på allt och alla under hela arbetsdagen
och ville bara verkligen där ifrån.
Det kan inte vara meningen att man ska få
så ont av att jobba att man konstant ont i någon del av kroppen...?

RSS 2.0